Standard

På siden innstillinger sette opp hvordan du ønsker ordremalen, alt fra antall dager et tilbud er gyldig til nummerserie på ordren. Vi anbefaler også å sette opp standard prosjekt og aktivitet, dette vil da komme automatisk som forslag når en oppretter en ny ordre. Hvis en ikke ønsker å bruke valgt standard oppsett kan en endre dette inne på ordren.

Kalkulasjon

Her kan du velge å sette påslag på timer og materiell, vel å merke at dette gjelder tomme lønnsressurser og materialressurser. Ligger det påslag inne på materialressursen eller lønnsressursen vil det være det påslaget som blir satt.

Du kan også sette timepris dersom det er en tom lønnsressurs, dette gjelder da for estimeringen av timer og varer til tilbudet.

Nummerserie

Ordremodulen har tre ulike nummerserier da alle ordre med status utkast og tilbud får sine egne nummerserier. Når ordren er akseptert vil ordrenummeret bli satt til det neste nummeret i rekken. Dette er for å kunne identifisere ulike utkast, tilbud og aksepterte ordre fra hverandre, samt opprettholde den numeriske rekkefølgen på aksepterte ordre.