Kom i gang

For å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med å kalkulere i SmartKalk har vi laget en generell kom-i-gang guide for nye brukere av systemet. For effektiv bruk av programmet kan et kurs være en god investering for deg, se vår kursoversikt for mer informasjon.

For hjelp til installasjon av programmet se hjelpevideoen under hvordan installere.

Se også artiklene under Generelt. Husk at du også finner hjelp i programmet ved å klikke på informasjonsikonene

Hvordan installere

Veiledning for hvordan installere programmet.