Nytt prosjekt

Trykker du på «Nytt prosjekt» fra prosjektlisten eller opprett -> prosjekt i topplinjen kan du opprette et nytt prosjekt i systemet. Det er kun brukere med prosjekttilgang eller høyere som får lov til å gjøre dette.

• Navn og nummer legges inn for å lage prosjekter.
  • Status blir automatisk satt til «ikke startet», det er kun prosjekter med status ikke startet eller under arbeid som er synlig fra app.
  • Legg også inn annen ønsket informasjon for dette prosjektet.

Nummerserier:

Alle prosjekter i Holteportalen må ha et nummer, og systemet teller i utganspunktet fra 1, men du kan selv velge hvor systemet skal begynne å telle fra. Du kan også ha forskjellige nummerserier til forskjellig type prosjekter om du ønsker.

1. For å lage nummerserie trykker du på tannhjulet til høyre i feltet.
  2. Trykk på «Legg til» for å lage en ny serie.
  3. Gi serien en tittel og et startnummer.
  4. Trykk Lagre.
  5. Velg serien du ønker og systemet vil foreslå laveste ledige nummer høyere enn startpunktet for den valgte serien.

Egendefinerte prosjektstatuser

Alle prosjekter i Holte må ha en status, Holte har opprettet 4 prosjektstatuser:

• Ikke startet
  • Under arbeid
  • Ferdig
  • Arkivert

I tillegg til disse er det også mulig å opprette egendefinerte statuser, disse kan du bruke for å holde styr på hvor langt i prosjektet du har kommet.

For å lage en egendefinert prosjektstatus trykker du på tannhjulet til høyre i feltet, velg hvilken av de standard statusene du ønsker å benytte logikken fra også velg «Legg til». Fyll ut navn/egendefinert status og eventuelt en beskrivelse også trykk «Lagre«.

Adresse

Du kan fylle inn prosjektets adresse manuelt, eller velg «Hent fra kart» for å bruke kartsøk. Du kan også bruke kundes adresse ved å trykke på knappen for dette i adressefeltet. Systemet kan bruke prosjektets adresse til flere ting, f.eks: koble turer fra kjøreboken til prosjektet automatisk, sjekke om brukeren er innenfor prosjektet radius slik at innsjekk i mannskapslisten blir tilgjengelig etc.

• Skriv en adresse i søkeboksen for å få opp forslag
  • Velg rett adresse i forslagene som kommer opp
  • Kontroller at plasseringen i kartet er riktig
  • Velg område i meter, dette er hvor stort område du ønsker skal være en del av prosjektet ditt.
  • Trykk «OK» når du er ferdig.

Kunde

Trykk på «Velg kunde» for å velge fra kontaktregisteret ditt. Eller så kan du søke direkte i registeret ved å skrive i feltet.

(Husk å velge om det er en bedrift eller personkontakt du søker etter)

• Har du allerede opprettet kunden som en kontakt vil du finne den listen.
  • Er det en ny kunde kan du velge «Ny kontakt» for å lage en ny (se eget innlegg her)
  • Marker ønsket kunde å trykk «Velg» nederst til venstre for å sette kunde for prosjektet.
  • Hvis kunden er en bedrift så vil du kunne velge blant kundens kontaktpersoner for å velge dette prosjektets kontaktperson.