Startside hjelpesenter » HoltePortalen » E-post » Oppsett av Yahoo konto

Oppsett av Yahoo konto

For å bruke yahoo-mail inn i Holteportalen må du sette opp dette inne i yahoo-kontoen din. Dette gjøres ved å bruke en 2 stegs verifisering og gi HoltePortalen tilgang til å vise eposter fra din yahoo-mail. Helt eksakt lager du et eget passord til koblingen mellom HoltePortalen og yahoo-mailen din slik at du ikke trenger å bruke Yahoo passordet når du setter opp denne koblingen.

For å sette opp dette kan du følge stegene nedenfor.

1. Logg inn i din yahoo-mail

2. Gå inn i kontoinformasjon

3. Gå inn på menyvalget kontosikkerhet

4. Velg to-stegs bekreftelse. (Har du dette satt opp allerede kan du hoppe til steg 7)

5. Fyll inn telefonnummeret ditt og velg enten motta sms eller en talemelding

6. Du vil få en sms med en kode eller en telefonsamtale med en kode alt etter hva du valgte i forrige steg. Skriv inn denne koden og trykk neste

7. Velg opprett app-passord

8. Klikk på velg app og velg annen app, skriv HoltePortalen og trykk «Generer»

9. Kopier det genererte passordet.

10. Bruk det genererte passordet når du kobler opp kontoen i HoltePortalen

11. Gratulerer du har nå gjort Yahoo kontoen din sikrere og koblet inn yahoo-mailen din inn i HoltePortalen.