Rapporter

I Holte Time er det mange rapporter å velge mellom, trykk på «i» for å se forhåndsvisning av hver rapport. På denne måten hjelper vi deg å velge riktig rapport.

I tillegg er det mulig å stjernemerke favorittrapporter. Da legges disse til på toppen som favoritter.

Egendefinert rapport

Egendefinert rapport betyr at det er mulig å lagre oppsettet til ditt eget.

Velg filter først:

• Prosjekter (dersom det ikke velges noe, er alle valgt)
  • Ansatte
  • Lønnsarter
    • Inkluder timer
    • Inkluder kostnader
  • Periode
    • Vis registreringer uten lønnsarter
    • Vis bare låste timer

Ta gjerne en titt på videoen for å hente inspirasjon til å bygge rapport slik du ønsker at den ser ut. Her velger vi å gruppere på en ansatt, men det er mulig å gruppere på alle kolonnene. Er det viktig å gruppere på ansatt + prosjekt, så trekk opp prosjekt i tillegg.

Under oppsett øverst til høyre, kan det trykkes på knappen med 3 linjer for å lagre oppsettet. Dette er praktisk, så husker systemet oppsettet til neste gang. Det er ofte det samme utvalget som er ønskelig å hente ut. Det er mulig å lagre flere oppsett. F.eks en prosjektrapport, en lønnsrapport osv.

I videoen ser vi også at det er mulig å trykke på blyanten for å redigere timer. Vær oppmerksom på at det er kun åpne (ikke låste) timer som har blyant på seg og er redigerbare.