Innstillinger – kalender

Her kan du sette opp kalender som gjelder for ditt selskap. Holteportalen følger vanlig norsk kalender med markert ut røde dager, dersom din bedrift følger en annen standard, kan dette velges ved å lage en kalender for bedriften.
Gå til bedrift – Time – Innstillinger
Kalender ligger som egen arkfane
Standard norsk kalender er standard, og kan ikke redigeres.

Klikk på legg til, da kopieres utvalget fra standard kalender og her er det mulig å gjøre endringer. Her kan det legges til egne fridager, men kanskje viktigst å legge inn antall timer som skal jobbes på «røde dager» for å bli kompensert for helligdager. Ved å legg inn timer som vist under, vil Holte Time beregne dette som vanlig arbeidsdager og mertiden får riktig beregningsgrunnlag.

I en egendefinert kalender, er det mulig å legge til ekstra fridager hvis dette er en gode i bedriften. Da blir dagen markert ut som fridag i timeføringen: