Startside hjelpesenter » Uncategorized » Installasjon av SQL 2017 Express

Installasjon av SQL 2017 Express

Installer SQL server 2017 Express her: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=55994

1. Start setupfilen og velg Custom
  2. Godkjenn meldingen som dukker opp
  3. Velg install/installer
  4. Velg New SQL Server stand-alone installation or add features to an existing installation
  5. Velg Next/Neste
  6. Velg Next/Neste
  7. Huk av for «I accept the license terms and Privacy Statement» hvis du godkjenner og velg Next/Neste
  8. Huk vekk «Machine Learning Services» (som markert gult) og velg Next/Neste
  9. La standard navn stå eller opprett annet hvis standard er brukt tidligere (se liste under Installed instances). Velg Next/Neste
  10. Pass på at Startup types stemmer med bildet under og velg Next/Neste
  11. Velg Mixed mode og opprett passord. Velg Next/Neste
  12. Etter vellykket installasjon velg Close/Lukk