Logge på HoltePortalen

HoltePortalen kan brukes både på datamaskin og i app.

Logg på HoltePortalen med datamaskin (desktop)

• Gå til https://holteportalen.no og logg inn med brukernavn og passord
  • Har du glemt passordet ditt klikker du på “Glemt passord?” og følger veilederen.

Mottar du ikke e-post om tilbakestilling av passord anbefaler vi at du sjekker søppelpost / spam. Evt. kontakt Holte Support på tlf: 45 50 60 70 eller e-post: support@holte.no

Logg på HoltePortalen med app (mobil)

Finn HoltePortalen blant dine apper. Ikonet ser slik ut:

• Skriv inn brukernavn og passord om du blir bedt om det.
  • Har du glemt passordet ditt klikker du på “Glemt passord?” og følger veilederen.

Mottar du ikke e-post om tilbakestilling av passord anbefaler vi at du sjekker søppelpost / spam. Evt. kontakt Holte Support på tlf: 45 50 60 70 eller e-post: support@holte.no

Hva gjør jeg om jeg får melding om «Signin-callback» eller blank side ved innlogging til holteportalen.no?

• Dersom du får opp signin-callback og blank side ved innlogging til holteportalen.no, er løsningen å sette rett klokkeslett på PCen.

Slik gjør du:

• Høyreklikk på klokka nede i høyre hjørne
  • Velg Juster dato/klokkeslett