Startside hjelpesenter » HoltePortalen » Holte Dokumentasjon » Microsoft på lokal maskin

Microsoft på lokal maskin

Hvis man har installert office programmene på egen maskin er det mulig å bruke disse til å jobbe i filene som er lagret i Holteportalen. For å gjøre dette klikker du på nedtrekksmenyen helt ute til høyre, også velger du «Åpne på skrivebord». Da vil man kunne bruke all funksjonalitet som finnes, blant annet makroer i excel, noe som ikke er mulig i Microsoft Online.

Første gang man gjør dette må man logge seg inn i Holteportalen via Word/Excel/PowerPoint, det er da passord og brukernavn til Holteportalen som skal legges inn her: