Koble opp Microsoft 365

For å bruke Microsoft online inne i HoltePortalen må man ha en gyldig Microsoft 365-lisens. Har man dette kan man koble denne kontoen til kontoen i HoltePortalen, og bruke verktøyene fra Microsoft til å editere Word, Excel og PowerPoint filer.

Slik kobler du opp kontoen din:
  1. Gå til «Min side» og «Innstillinger»
  2. Trykk på knappen «Koble til med Microsoft 365«
  3. Du navigeres nå ut av HoltePortalen over til Microsoft sin pålogging hvor du logger på med brukernavn og passord, samt ev. 2-stegs autentisering.
  4. Etter dette er ferdig navigeres du tilbake til HoltePortalen
  5. Gikk alt som det skulle vil du nå kunne bruke Microsoft sine verktøy i HoltePortalen