Startside hjelpesenter » HoltePortalen » E-post » Oppsett av Outlook 365 konto

Oppsett av Outlook 365 konto

For å koble opp din Outlook konto mot HoltePortalen går du til «Min side – E-post – Innstillinger», velg «Legg til konto» for å åpne veiviseren.

Dette vil åpne en veiviser for å koble opp eposten din. I første steg velger du om du vil koble til via Outlook 365 API eller imap. Velg «Outlook 365» her for API tilkobling.

Klikk ok på den neste dialogen, dette vil føre deg over til Microsoft sine sider for å fullføre tilkoblingen.

Velg hvilken konto du ønsker å koble mot HoltePortalen, hvis den aktuelle e-posten ikke ligger i listen kan du klikke «Bruk en annen konto»

Når dette er gjort har du koblet opp eposten til HoltePortalen.