Chat

Prosjektchat

Med prosjektchat kan du enkelt kommunisere med brukerene ute på byggeplass. Lag kanaler for å finne frem til viktige avgjørelser. Åpner du chat fra bedrift eller min side må du velge prosjekt i nedtrekksmenyen øverst i chatten.

• Brukere i toppen av chatten er deltagere i prosjektet og de som kan se chatten.
  • Den øverste linjen er prosjektadministratorer mens linjen under er deltagere.
  • Listen til venstre er kanaler i det valgte prosjektet, du kan lage nye kanaler ved å trykke på plussen ved siden av «hovedkanalen»
  • Tannhjulet er innstillinger for chatten, her kan du velge hva som skal varsles
    • Svar på melding: Den som har skrevet meldingen som svares på vil få et varsel
    • Du er nevnt: Om man nevnes i en chat vil den som nevnes varsles.

Bruk av chat

• Velg kanal og skriv det du ønsker i tekstboksen.
  • Trykk på en chat og velg svar for å svare på en melding.
  • For å «tagge» eller nevne noen i en melding kan du enten trykke på brukeren i toppen av chatten, eller du kan skrive @ med påfølgende navn. Du vil få opp en liste over den/de du kan nevne.
  • Bruk emojis i chatten ved å trykke på smilefjeset.
  • Send bilder fra dokumentregisteret eller fra egen maskin ved å klikke på filikonet.

Kanaler

Lag kanaler som er relevante for din bedrift, det er en fin måte å sortere ut hva som skal diskuteres i de ulike kanalene. Det vil også bli enklere for dine ansatte å finne frem til informasjonen de er på jakt etter.

• Trykk på plussen for å lage en ny kanal
  • Gi kanalen et passende navn og velg om chatten kun skal være for administratorer. Velger du dette vil ingen med rollen «Deltager» se denne kanalen i prosjektet.
  • Trykk lagre