Startside hjelpesenter » Holte Online » Sette opp lokal lagring for MAC

Sette opp lokal lagring for MAC

1. Søk opp VMware Horizon Client på MAC og start programmet.
  2. Dobbeltklikk på skyen (portal.holte.online eller vss.holte.online).
  3. Logg inn med påloggingen til Online.
  4. Velg Connection oppe i menyen, velg Settings og applications

• – Huk av for Extend the local IME to hosted applications
  5. Velg WMware Horizon Client oppe til venstre og velg Preferences

• – Velg Drive Sharing og huk av på begge Allow access valgene
      Evt + hvis det er ønske om andre mapper/disker.
  6. Avslutt Horizon Client