Bedriftsmaler

I Fanen «Bedriftsmaler» kan du på samme måte som i dokumenter opprette en egendefinert mappestruktur og laste opp dokumenter som er relevante for din bedrift. Disse dokumentene er lette å gjenbruke i prosjektene dine via en «Hent fra mal» funksjon.

Brukere som er administrator har mulighet for å legge til dokumenter som kan brukes som maler i andre deler av løsningen. Når man legger til et dokument basert på en mal så blir det opprettet en kopi av malen.

• Lag maler du ønsker å benytte flere ganger, som møtereferater el.
  • Velg «Ny mal» for å opprette maler, velg deretter en helt ny mal, eller velg en av Holte sine «Systemmaler» og gjør denne til din egen eller last opp en egen fil du ønsker å benytte som mal.
  • Lag gjerne mappestrukturer her med innhold av dokumenter om du raskt ønsker å hente inn oppsett til for eksempel prosjekter.