Broadcast

Inne i Bedrift/Prosjektadministrasjon finner du et menyvalg som heter Broadcast. Med Holte Broadcast kan du sende meldinger til alle eller utvalgte ansatte. Dette kan benyttes til å varsle om viktige eller mindre viktige hendelser på byggeplass. Mottagere vil få et push varsel i app eller beskjed inne i Holteportalen. Som administrator får du også en lesebekreftelse per bruker.

For å skrive en ny broadcast fyller du ut en tittel og en beskrivelse, så velger du om broadcasten skal sendes til alle i bedriften/prosjektet eller kun utvalgte personer. Det du fyller ut i tittel er hva som vil stå i push varselet, så det er viktig med en beskrivende tittel.  Alt du skriver i beskrivelse vil bli innholdet i broadcasten.

Klikk «Send» for å sende broadcasten, eller «Utkast» for å lagre som kladd. Dersom du velger «Send» vil broadcasten legge seg i panelet til venstre, det vil ha en rød eller grønn prikk på seg. Dersom denne er grønn betyr det at alle mottagere har lest broadcasten. Hvis du klikker på den vil du se en rød eller grønn prikk per mottager.