Startside hjelpesenter » HoltePortalen » E-post » E-post i Prosjekt og Bedrift

E-post i Prosjekt og Bedrift

Prosjekt

Under Prosjekt – E-post vil du finne et lignende bilde som under min side med en mappestruktur og en liste over e-poster. Her vil alle e-poster som er sendt fra det valgte prosjektet ligge, sammen med alle e-poster som eventuelt er koblet til prosjektet.

• Du kan bruke filteret «Posttype» til å filtrere på hva slags mail som er sendt ut, og avhuket «Delte e-poster» for å kun se e-poster som er knyttet mot prosjektet.
  • Du kan opprette mappestrukturer slik at det er lett å kategorisere mailene som ligger i dette prosjektet.
  • E-poster som sendes herfra vil automatisk legge seg som en delt e-post i listen.
  • Mottatt delt e-post kan svares på fra prosjekt, og vil legge seg automatisk som delt i e-post under prosjektet.

Bedrift

E-post under Bedrift er et sted å samle alle system e-post (rapporter, faktura etc) som sendes fra systemet. All e-post som deles inn i prosjekter vil også legges her slik at man har ett sted å finne all e-post i systemet.

• Bruk filteret for å filtrere frem hvilken modul du ønsker å se sendte e-poster fra.
  • Bruk sjekkboksen for å kun se e-poster som er delt fra e-postkontoer i systemet.
  • Trykk på «Detaljer» for å lese e-posten
  • For å fjerne en e-post trykk på pilen ved siden av «Detaljer» og velg «Slett»