Hjem » SmartKalk » SmartKalk Generelt » Holte prisbase

Holte prisbase

Du kan bygge opp en kalkulasjon helt fra bunn eller ved hjelp av ferdige kalkulasjonsobjekter som elementer, poster og ressurser fra en av prisbasene dine på høyre siden. Holte sin kjente og kjære prisbase følger med SmartKalk og du finner den under Holte prisbase på høyre siden i programmet.

For å hente inn ferdige kalkulasjonsobjekter fra Holte klikk på fanen som heter Holte prisbase på høyre siden i programmet dersom denne ikke allerede er valgt. Velg ønskede søkekriterier og klikk på knappen ‘Søk’. For å se mer informasjon om elementet kan du dobbeltklikke på elementet, (eller klikk på informasjonsikonet), og du vil se detaljert informasjon og en liste over alternativer til elementet, som vist i bildet nedenfor. Dersom du vil bruke et annet alternativ klikker du på ønsket alternativ i matrisen for alternativer. For å se alternativer i en liste, klikk på fanen listevisning. For å lukke dialogen og velge nytt alternativ klikker du på OK knappen.

Når du har funnet et element du vil bruke i kalkulasjonen din, marker elementet og dra og slipp elementet inn i kalkulasjonsområdet slik som illustrert i bildet nedenfor.
Merk! Du kan også dra elementet rett inn på en konto i kontoplanen.

Når du har sluppet elementet vil SmartKalk opprette en konto i kontoplanen basert på elementet sitt tilhørighet. Du kan nå endre elementet, tilhørende poster og ressurser slik du ønsker.

Scroll to Top