Startside hjelpesenter » SmartKalk » Installer og koble til eksisterende SQL server

Installer og koble til eksisterende SQL server

Last ned siste versjon av SmartKalk fra vår nettside.

• Last ned Smart Senter installasjonen
  • Når nedlastningen er ferdig start filen HolteSmartSetup.exe
    • Trykk Ja på spørsmålet «Vil du tillate at følgende program gjør endringer på denne maskin».
    • Installasjonspakken kreves at det gjøres endringer og at den kjøres som Administrator.
  • Installasjonsveiviseren steg 1:Velkommen, trykk neste
  • Installasjonsveiviseren steg 2: Lisensavtale, huk av for «Jeg godtar bestemmelsene i lisensavtalen» og trykk neste
  • Installasjonsveiviseren steg 3: Installeringstype, velg Enkel
    • Installasjonen vil presentere en tilkoblingsdialog dersom installasjonen ikke klarer å koble til en kjent SQL Server instans.
    • Legg inn tilkoblingsinformasjon og klikk på «Test tilkobling»
      • Dersom du får feilmelding:
        • Kontroller at feltet ‘Databaseserver’ som du skal installere til er korrekt
        • Kontroller at passordet er riktig skrevet
  • Trykk Neste og deretter Installer
  • Når installasjonen er ferdig og trykk Fullfør og start programmet.