Prosjektdokumenter

Hvert prosjekt har et eget dokumentregister hvor du kan lagre relevante dokumenter, bilder og annet som er viktig å ha samlet et sted. Her kan du opprette nye mappestrukturer eller du kan importere fra bedriftsmaler. Du har mulighet til å dele dokumenter med prosjektdeltagere og eksterne enkelt ved å dele en mappe.

Generelt er funksjonaliteten lik som i de andre dokumentregisterene, se eget tema for å lese mer.

Deling av dokumenter

Når det opprettes en mappe i dokumentregisteret er den i utgangspunktet en intern mappe. Det vil si at det kun er prosjektadministrasjonen i prosjektet som vil ha denne mappen tilgjengelig i prosjektområdet. Ønsker du å dele innholdet i en mappe med prosjektdeltagerene eller eksterne deltagere kan du enkelt gjøre dette ved å trykke på knappene til høyre for mappen. (Se markerte knapper i bildet over)

Ved å trykke på denne har du tilgjengeliggjort denne mappen med innhold for deltagere av prosjektet, og de kan se disse på «min side» eller i app. For å fjerne delingen trykker på knappen igjen og innholdet er ikke tilgjengelig lenger.

Du kan dele mapper i hvilket som helst nivå, brukere vil da se mappene høyere oppe i strukturen for å kunne navigere til den delte mappen, men de vil ikke se innholdet i mapper som ikke er delt.

Noen mapper vil alltid være delt, Bildegalleri, Kundedeling og Produksjonsunderlag kan man ikke fjerne delingen på