Hjem » HoltePortalen » Holte Mannskapsliste » Kom i gang med Holte Mannskapsliste

Kom i gang med Holte Mannskapsliste

1. Lisens

Gi lisens «Mannskapsliste» til personer som skal jobbe administrativt med mannskapslisten. Lisens gis i bedriftsområdet under bedriftsadministrasjon og tilganger.

MERK! Brukere kan registrere seg selv inn og ut av prosjekter samt se oversiktslistene uten lisens.

2. Lag et prosjekt

For å kunne registrere og administrere mannskapslister må man ha et prosjekt. For å lage et prosjekt må du gå til prosjektlisten og trykke legg til. Se eget tema for å lære mer om dette.

3. Mannskapsliste med byggekortleser

For å koble en byggekortleser til et prosjekt må du gå til Bedrift -> Mannskapsliste -> Byggekortlesere. Deretter koble en byggekortleser mot ønsket prosjekt. Du kan alternativt gå inn i mannskapslisten på et prosjekt og trykke koble til.

Etter en byggekortleser er koblet til et prosjekt vil alle «scanninger» gjort på denne byggekortleseren kobles til valgte prosjekt

4. Mannskapsliste uten byggekortleser

Egne brukere vil selv kunne registrere seg inn og ut av prosjekter ved bruk av miniprogram på min side eller via HoltePortalappen

MERK! For at egne brukere skal kunne registrere seg inn må både fødselsdato, byggekortnummer og utløpsdato være lagt inn på brukeren. Begge disse legges inn under personalstyring inne på hver bruker.

Scroll to Top