Startside hjelpesenter » HoltePortalen » Legg til systemadministrator

Legg til systemadministrator

Det er kun brukere som allerede er systemadministrator som kan tildele denne tilgangen til andre brukere, en bedrift kan ha flere brukere med denne rollen.

For å tildele denne tilgangen til en annen bruker går man til Bedrift – Bedriftsadministrasjon – Personalstyring, klikk endre på den ansatte du ønsker å gjøre til systemadministrator, gå så til fanen «Konto». Her kan du huke av for systemadministrator. (NB! brukeren må logge ut og inn før endringen trer i kraft)