Startside hjelpesenter » HoltePortalen » Kontakter » Opprette nye kontakter

Opprette nye kontakter

Opprette ny kontakt:

Velg «Ny kontakt» for å få opp valg for opprettelse av en ny kontakt. Du kan velge mellom «Ny person» og «Ny bedrift». Ønsker du å legge til en «Ny bedrift» kan du velge å legge inn informasjon selv, eller «Legg til fra Brønnøysund» som henter all informasjon fra Brønnøysundregisterene.

Du kan også importere kontakter via .csv fil, se egen veiledning HER.

Ved å trykke «Endre» vil du kunne redigere på eksisterende kontakt.

Legge til personkontakt:

• Fyll inn de grunnleggende kontaktdetaljene, hvis du ønsker kan du utvide listen ved å klikke på «Flere detaljer».
  • Velg adresse i menyen på venstre side for å fylle inn kontaktens adresser.
  • Ønsker man å fakturere må man huske å fylle ut kundens fakturaadresse.
    • Tips! Bruk kopieringsfunksjonen hvis kunden har lik fakturaadresse som postadresse
  • Du kan også fylle ut betalingsbetingelser, valuta og prioritert fakturaformat under innstillinger i menyen på venstre side.

Legge til bedriftkontakt:

• Fyll inn informasjon. Ved å skrive i «Navn» og når du trykker enter vil programmet søke i Brønnøysundregistrene.
  • Alternativt kan du fylle inn alt manuelt.

Knytte person mot bedrift:

• På en opprettet bedriftskontakt kan du under menyvalget «Kontaktpersoner» legge til personkontakter som blir knyttet mot denne bedriftskontakten