Prosjektkontakter

Prosjektets kontaktregister hvor du kan legge inn kontakter som er aktuelle for dette prosjektet.

• Lag nye kontakter på samme fremgangsmåte som fra bedriftsfanen. (Se veiledning her)
  • Kontakter laget i prosjektet blir automatisk lagt til i bedriftens kontaktregister.
  • Legg til kontakter fra bedriftens kontaktregister ved å trykke «Ny kontakt» og «Knytt til», velg deretter de ønskede kontaktene og legg de til prosjektet.
  • For å fjerne en kontakt fra prosjektet velg pilen ved siden av «Endre» og velg fjern fra prosjekt.
  • Du kan også markere en eller flere kontakter også trykke «Fjern fra prosjekt» her:
  • Du kan gi alle kontakter en rolle på samme måte som på deltagere. Også her kan du velge en rekkefølge du ønsker at de skal vises i rapporter.
  • Rapporter for kontakter er en adresseliste som viser kontakten samt kontaktpersoner.