Startside hjelpesenter » HoltePortalen » Varsling av endring av timer

Varsling av endring av timer

Bedrift

Hvis du har skrudd på funksjonen vil brukeren bli varslet om endringer i sine registrerte timer.

Innstillingen for å skru det på ligger i Bedrift – Time/forbruk – Innstillinger

I lås timer så kan administrator tykke på «Send kvittering for timer» da går det ut en kvittering til brukeren om hva som er registrert av timer på dagene i valgt dato intervall.

Det er laget to rapporter som administrator kan hente ut.

Den første rapporten heter «Kvittering for timer«, dette er den samme rapporten som sendes ut til bruker fra lås timer

Den andre rapporten heter «Historiske endringer i timer» dette er en logg som tar for seg alle timer som er registrert på brukeren i et gitt tidsintervall og alle endringer som eventuelt har skjedd på den registrerte timen. Dersom timer er slettet, vil dette også være synlig i denne rapporten.

Min side

Min side – Time/forbruk så har vi lagt til nytt menyvalg; innstillinger. Her kan brukeren legge inn en annen mailadresse enn den som er registrert for å logge inn i portalen. Da vil eventuelle endringer som administrator gjør på dine timer og kvittering av dine timer bli sendt til denne mailadressen.

På siden Rapporter vil de to nye rapportene være tilgjengelig for brukeren. Da kan bruker selv hente ut «Kvittering for timer» og «Historiske endringer i timer».