Startside hjelpesenter » SmartKalk » Installasjon » Systemkrav for SmartKalk

Systemkrav for SmartKalk

Operativsystem

• Windows 8 eller nyere

Microsoft SQL Server

• MS SQL 2012 eller nyere

Installasjonspakken vil installere Microsoft SQL Server Express 2017 dersom du ikke har det fra før.

Maskinkrav

SmartKalk er bygget på .Net framwork 4.7.2 og SQL Server og kravene som stilles gjenspeiles i deres systemkrav.

• RAM: Anbefalt 2 GB, minimum 1 GB
  • Lagringsplass (minimum):
    • 32-bit: 1,5 GB (1 GB uten SQL Server)
    • 64-bit: 2,5 GB (2 GB uten SQL Server)
  • Prosessor: 2.0 GHz eller raskere
  • Grafikkort: dedikert grafikkort anbefales ved bruk av IFC og 3D-visning (spesielt viktig dersom du jobber med store modeller)

Systemkrav .Net framework og SQL Server

.NET Framework 4.7.2:  https://msdn.microsoft.com/nb-no/library/8z6watww(v=vs.110).aspx
SQL Server 2017:  https://docs.microsoft.com/en-us/sql/sql-server/install/hardware-and-software-requirements-for-installing-sql-server?view=sql-server-2017