Denne artikkelen viser deg hvordan du sletter et prosjekt du ikke lenger trenger.
| Produkt: EG SmartKalk Web | Marked: Norge | Modul: Tips og triks | Nivå: Grunnleggende |
VIDEO: https://vimeo.com/1244111265/6f2a192fbf?share=copy&fl=sv&fe=ci
Viktig å vite før du starter
Når du sletter et prosjekt, fjernes det fra prosjektlisten. Dataene som er knyttet til prosjektet blir liggende igjen, og kan dukke opp i rapporter.
| OBS Et slettet prosjekt kan ikke gjenopprettes. |
Slik gjør du det
1. Åpne prosjektlisten
Klikk på «Prosjekt» i toppmenyen. Velg «Prosjekter» i menyen til venstre.
2. Åpne prosjektet
Finn prosjektet i listen, og klikk på «Velg» helt til høyre i raden. Velg «Endre». Vinduet «Endre prosjektdetaljer» åpnes.
3. Klikk Slett
Rull ned til bunnen av vinduet, og klikk på den røde knappen «Slett» nederst til høyre.
4. Bekreft slettingen
Skriv inn prosjektnavnet nøyaktig slik det står i feltet, og klikk «Ok».
Relaterte artikler